VEM DU ÄN ÄR, VART DU ÄN ÄR

PT ONLINE

PT online är den ultimata lösningen för dig som vill nå dina mål på ett smidigt och effektivt sätt. Med en personlig tränare som finns tillgänglig online får du skräddarsydda träningsprogram och kostrådgivning som passar just dina behov och önskemål.

En av fördelarna med PT online är att du kan träna när och var du vill, utan att behöva anpassa dig till en specifik tid eller plats. Du behöver inte heller oroa dig för att missa en träning, eftersom PT:n kan anpassa programmet efter din tillgänglighet.

Med PT online får du också en hög grad av flexibilitet. Du kan välja mellan olika träningsformer och det som passar dig bäst. Dessutom får du stöd och motivation genom hela processen, vilket hjälper dig att hålla motivationen uppe och nå dina mål snabbare. 

Låt oss hjälpa dig komma igång och peppa dig på vägen mot nya mål!

 

Välj program

Vad passar dig just nu? Vill du ha ett individuellt program eller vill du vara med i vår bootcamp för att få en extra boost tillsammans med andra? Varför inte ta med en kompis eller din partner så ni kan göra resan tillsammans? Här nedan ser du våra olika alternativ med innehåll, priser och länk till anmälan.

Anmälan

Du genomför ditt köp här och får då ett mail med information vi behöver från dig för att kunna skräddarsy just ditt program. Därefter får du förslag på datum och tid för ett uppstartsmöte, där du får inloggningsuppgifter till appen. Du har ditt första program senast 7 dagar från registrering.

Nu kör vi!

Nu är vi igång! Följ ditt program som du alltid når enkelt via appen, oavsett vart du befinner dig. Logga dina resultat och följ planen, vi finns med dig längs med vägen och peppar och boostar vid avstämningar. Du når oss alltid inom 24 timmar via chatten i appen!

upplägg

Välj det upplägg som passar dig och din resa, varför inte genomföra vår
online bootcamp tillsammans med en vän eller din partner?

 

FÖRDELAR MED PT ONLINE

FLEXIBILITET

Du kan träna när och var du vill utan att behöva anpassa dig till en specifik tid eller plats. Det ger dig möjlighet att integrera träningen i din vardag utan att behöva omplanera din dag.

TILLGÄNGLIGHET

Onlineträning ger dig möjlighet att samarbeta med tränare som kan hjälpa dig att nå dina mål, oavsett var du befinner dig i världen. Det gör att du kan få hjälp av de bästa tränarna som finns tillgängliga, oavsett var du bor.

SKRÄDDARSYTT

Du kan få skräddarsydda träningsprogram och kostrådgivning som passar just dina behov och önskemål. Det gör det möjligt för dig att fokusera på de områden där du behöver mest hjälp.

MOTIVATION

Ibland behövs lite extra pepp och hejarop för att hålla motivationen uppe. Men med onlineträning kan du få stöd och motivation från din tränare genom hela träningsprocessen. Det kan hjälpa dig att hålla motivationen uppe och nå dina mål snabbare.

PRISVÄRT

Onlineträning är ofta mer kostnadseffektivt än traditionell personlig träning. Du behöver inte betala för gymkort eller transportkostnader och du kan träna med din tränare utan att behöva lämna ditt hem. Det gör att onlineträning är ett bra alternativ för den som vill spara pengar på träning.

Psst… visste du att du kan nyttja friskvårdsbidraget för PT online?!

det är får du

GULD

PLATINUM

BOOTCAMP

uppstartsmöte

N
N
N

Träningsupplägg

N
N
N

Kostschema

M
N
N

Personlig coaching

N
N
N

Regelbunden avstämning

N
N
N

Friskvårdsbidrag

N
N
N

online-grupp för extra boost

M
M
N

digitala pass med instruktör

M
M
N

frågor & svar

Väljer jag själv startdatum?

Ja, för den individuella coachingen väljer du själv vilket datum du önskar starta. Ditt skräddarsydda program når dig senast 7 dagar efter du anmält dig. För våra bootcamp är det bestämda perioder med satta start- och slutdatum.

Är det någon åldersgräns?

Ja, du behöver ha fyllt 18 år.

Hur ofta uppdateras träningsschemat och kostschemat?

Guld och platinum sträcker sig över 4 veckor och uppdateras efter 2 veckor. För dig som är med på vår bootcamp som sträcker sig över 8 veckor så uppdateras schemat var 4:e vecka. Det beror även på hur din utveckling sett ut, kanske behöver du uppdatering oftare eller mer sällan. Ser vi ett bra resultat och har hittat ett upplägg som fungerar för dig kan det vara bra att låta det löpa vidare under en längre period. Vi går igenom din utveckling och uppdatering av scheman vid våra regelbundna avstämningar.

Kan jag använda mitt friskvårdsbidrag till PT online?

Ja det kan du! Ditt kvitto från oss, efter ditt köp är det underlag du behöver lämna till din arbetsgivare. Om din arbetsgivare önskar ytterligare information på kvittot för att du ska kunna dra av detta som friskvård, kontakta oss genom att maila till info@keepitsimplesthlm.se så hjälper vi dig.

Jag har precis fött barn, kan jag vara med?

Innan du börjar träna efter en förlossning bör du alltid rådfråga din barnmorska eller BVC. Om du ammar och skulle gå ner snabbt i vikt kan det påverka din mjölkproduktion, även detta bör du diskutera med din barnmorska. Vi anpassar programmet efter dina förutsättningar.

Följer man en speciell diet?

Nej! Vi tror inte på dieter utan att man ska kunna äta hälsosamt och välja från flera olika alternativ. Tanken med våra kostprogram är att de är anpassade och skräddarsydda efter just dig och dina behov. Vad för typ av kost föredrar du? Har du några allergier eller specialkost vi ska ta hänsyn till? Oavsett vad dina preferenser och önskemål är så anpassar vi det efter dig och din resa.

Vilken sorts träning ingår i programmen?

Här kommer det bästa svaret – den träning som passar dig! Det är just vad våra program är, anpassade och skräddarsydda efter dig, dina behov och förutsättningar. Vi varvar pulshöjande konditionsträning med styrketräning, promenader och rörlighetsträning.

Kan jag delta om jag bor utanför Sverige?

Absolut! PT online kan genomföras vart i världen du än befinner dig men språket i appen och i våra kanaler är på svenska.

Jag har tappat bort mina inloggningsuppgifter, hur gör jag?

Skicka oss ett mail till info@keepitsimplesthlm.se så hjälper vi dig!

Måste jag ha tillgång till ett gym?

Nej, det är en av de bästa fördelarna med PT online! Du kan träna vart du än är, oavsett om de är hemma i vardagsrummet, ute i spåret i skogen eller på gymmet – du väljer själv vad som passar dig!

värde

Du får alltid

\

App där du kan följa din utveckling, se ditt träningsprogram, föra matdagbok, massor med härliga recept, chat med din PT som alltid svarar inom 24 timmar.

\

Personligt träningsupplägg som är anpassat efter just dig, dina mål och förutsättningar. Vid behov korrigerar vi ditt upplägg längs vägen för att du ska nå dina mål.

\

Regelbunden uppföljning av dina resultat och uppdatering av din träningsplan och kostplan för att du ska nå dina mål.

Jag har kämpat så med min motivation och tro på mig själv med träningen de senaste månaderna. Vill bara säga att jag idag fick den där magiska känslan som träningen kan ge när man känner att passet sitter. ⭐️ 

Tack Linda för att du inspirerar, tror och håller i när jag själv inte orkar. Så glad!

Jag har Linda som PT, kostrådgivare och går på pass. Hon har hjälpt mig att komma igång med träning och få en bättre balans med mat och vi jobbar mycket med det mentala. Kan varmt rekommendera Linda som PT och stöd i träning och livsstilsförändringar.

Linda är en grymt peppig och inspirerande instruktör! Genomtänkta och varierade pass som känns flera dagar efteråt 🙂

kontakt

Undrar du över något eller vill du vi kontaktar dig gällande medlemsskap? Fyll i dina uppgifter nedan så hör vi av oss!