personlig träning

Du är här, det betyder att du redan är på väg!
Oavsett om du vill komma igång för första gången, efter ett uppehåll eller få struktur på din träning så finns vi här för dig!

När du bestämt dig för att investera i din hälsa och ta hjälp av oss bokar vi in en tid för ett första möte. Nedan ser du hur vår plan för personlig träning ser ut. 

Träningsglädje på dina villkor

Nu kör vi!

Träningsglädje åt alla!

1. Första mötet

Vad roligt du vill börja träna med oss!
Första gången vi träffas ligger fokus på dig och tillsammans gör vi en behovsanalys där vi går igenom saker som ditt nuläge, tidigare träningsbakgrund, eventuella skador och sjukdomar, men också vilket mål och syfte du har med din träning. Detta ligger sen till grund för ditt personliga träningsprogram.

2. analys

Det är dags att se över din nuvarande kapacitet och fysiska status. Det gör vi med hjälp av några enkla tester, de återkommer vi till och jämför med under resans gång. Syftet med analysen är att kunna följa upp dina resultat på bästa sätt, på så sätt kan vi tillsammans se hur du utvecklas på väg mot ditt mål!

3. ditt program

Ett mål utan plan är bara en dröm.
Utifrån våra möten och analysen gör vi en plan tillsammans för att du ska kunna nå ditt mål.
Vi sätter upp en praktisk plan för hur din träning kommer se ut, vad som passar just dig och hur ofta vi kommer träffas.

4. Dags för träning!

Din PT är med dig under hela träningspasset,
där fokus ligger på dig och hjälper dig med att få till säker och rolig träning! Du kommer få lära dig att genomföra övningar med rätt teknik för att kunna bygga upp en hållbar kropp. Vi är med hela vägen och peppar, bromsar eller hjälper – det du behöver just där och då. Varje tillfälle dokumenteras för att kunna se framstegen och utvecklingen mot dina mål.

Värde

vi lovar dig

\

Enkel och rolig träning, för alla

\

Brett utbud av olika pass

\

App för att smidigt kunna boka

\

Personlig coaching och uppföljning

Utbud

våra pt- program

Att ta hjälp av en personlig tränare är en investering i din fysiska men också psykiska hälsa. Vi vill hjälpa dig att nå dina mål!

Personlig träning

Vi vill inspirera och peppa dig att komma igång, men också att fortsätta och vi är med dig hela vägen! Vill du veta mer? Tveka inte att kontakta oss.

PT DUO

Träna tillsammans med en vän, granne, kollega, eller partner. Träna hemma eller ute, ni väljer det som passar er bäst. Passen är 45 min.

PT SMALL GROUP

Här tränar ni tillsammans i en grupp om 4-6 personer där ni får individuell hjälp av PT. Vi träffas utomhus 1 gång i veckan under 6 veckor där målet är att hitta en träningsrutin, bli starkare, rörligare och få bättre kondition. Mellan passen får ni utmaningar att genomföra hemma. Nya grupper startar löpande!

Vad säger våra klienter?

recensioner

Du har verkligen fått mig in på nya banor.
För ett år sedan hade jag aldrig gått och tränat
när jag kommit hem trött efter en stressig
dag på jobbet. Nu blev jag stressad av att inte kunna gå på tisdagsfysen!

Tack Linda för det här programmet! Klarade det alldeles själv idag och känns så bra. Du gör mig obeskrivligt glad!

Jag känner mig förvånad, stolt (och helt slut).
Du kramar verkligen ur det sista ur oss Linda,
får oss att göra det där lilla extra!

Tack för ikväll, känner mig slut men samtidigt upprymd. Du är toppen!

Tack! Kom dit som ett trött grått moln med huvudvärk. Gick därifrån lika trött men utan huvudvärk och betydligt gladare! Tänk vad träning kan göra!

Återigen – det är veckans höjdpunkt att
träna med dig! 

kontakta oss

Vill du att vi berättar mer?
Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så hör vi av oss!