gruppträning

Frisk luft i kombination med träningsglädje och gemenskap! Alla är välkomna oavsett träningserfarenhet och vi lovar att du kommer från passet med en härlig boost! Vi erbjuder ett brett utbud av olika sorters träning som passar dig oavsett erfarenhet!

Kanske är du en person som får den där extra peppen och träningsglädjen om du tränar tillsammans med andra? Vi erbjuder pass som; utefys, mamma- & pappaträning, lunchträning, familjefys och yoga. Nedan ser du vårt utbud, varför inte ta med en eller flera kompisar och testa tillsammans? 

Utbud

våra olika pass

 

Utefys (45min)

Ett pass som bjuder på en mix av rörlighet, styrka, puls och balans. Alla kan vara med och du anpassar själv passet efter din egen förmåga och dagsform.

Mamma - & pappaträning (45min)

Ta med barnvagnen och bebben så lovar vi ett härligt pass tillsammans med andra föräldrar och barn! Perfekt pass för dig som vill komma igång efter din graviditet och förlossning på ett säkert sätt. Under passet fokuserar vi på styrka, uthållighet och rörlighet. Övningarna anpassas individuellt.

Lunchträning (30min)

Ett kortare pass som ger en härlig energiboost för resten av dagen! Passet bjuder på en mix av styrka och puls och alla kan vara med – varför inte bjuda med en kollega?

Familjefys (45min)

Ett perfekt sätt att få lite kvalitetstid tillsammans samtidigt som ni får träna! Ett inspirerande pass för dig och ditt barn (9-12 år) där vi jobbar med roliga och utmanande övningar som är specialanpassade för vuxna och barn.

Yoga (45min)

Här erbjuds du en chans till medveten närvaro.
Vi tar hjälp av andningen och olika yogapositioner för att skapa flexibilitet och styrka. Vi vill att varje deltagare ska må bra i kropp och sinne under och efter avslutat pass. Det är en myt att man måste vara vig för att delta på yoga – alla kan delta oavsett erfarenhet!

Värde

vi lovar dig

\

Enkel och rolig träning, för alla

\

Brett utbud av olika pass

\

App för att smidigt kunna boka

\

Personlig coaching och uppföljning

kontakta oss

Vill du att vi berättar mer?
Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så hör vi av oss!