träningsresa franska rivieran

 

17-21 Oktober 2023

Följ med oss till Franska Rivieran!

Välkommen till Menton – citronernas by som också kallas ”Frankrikes Pärla”, som ligger vid franska rivieran, mitt mellan Italien och Monaco. 

Staden är känd för sitt behagliga subtropiska klimat som beror på att den ligger väl skyddad av berg på tre sidor. Menton är en av få byar i Frankrike där citronträd kan växa och bära frukt och vädret i oktober är fantastiskt för utomhusaktiviteter. Utöver den fina strandpromenaden finner du också vackra parker med exotisk växtlighet tack vare det varma klimatet. Vieux Menton är den gamla delen av staden med trånga gator kantade av små pittoreska butiker och caféer. 

Den italienska gränsen ligger bara några kilometer bort. Perfekt för en fin vandring eller kort tågresa över gränsen för att känna lite på den italienska stämningen. Avståndet till Monaco är också bara några kilometer. Varför inte gå längs havet där en dag för att uppleva en annorlunda värld? Monacos skyline är fantastisk och det är enkelt att ta tåget ta tillbaka till Menton.

Dagarna är fyllda med härliga, inspirerande träningspass, vandringar i vackra Menton, god mat, upplevelser, sol och bad. Vi bor på det nyrenoverade (2023) hotellet –
Hotel Riva Art and Spa | Hotell i Menton som ligger precis vid havet och har ett fantastiskt spa uppe på taket med panoramautsikt över Medelhavet där du kan välja mellan ett brett utbud av behandlingar.

Se det här som ett sätt att kliva utanför boxen, att våga, att göra något för dig själv.
En möjlighet att testa på nya aktiviteter och träffa nya människor!

Resan passar dig som tycker om att vara aktiv, alla kan vara med och träningen anpassas efter din förmåga. Våra resor är precis som vår träning – det finns något för alla!

Exempel på en dag tillsammans
07:00 Rörlighet på stranden
08:00 Frukost
10:00 Vandring Roquebrune Cap Martin
15:00 Egentid
16:30 Träningspass på stranden
19:00 Drink & middag

Vi erbjuder varierande träning och du väljer själv hur du lägger upp dina dagar. Vårt mål är att du efter våra dagar tillsammans kommer hem med ny energi, träningsglädje och inspiration!

Undrar du över något? Klicka här för att komma i kontakt med vår resebyrå.

VAD INGÅR?

  • Flyg Stockholm – Nice ToR
  • Övernattning på Hotel Riva
  • 4 frukostar
  • 3 middagar
  • Träningsprogram
  • 3 vandringar
  • Transfer till/från hotellet
  • Transfer till/från utflykter
  • Resan täcks av resegaranti via Kammarkollegiet 

Pris: från 12 980.-