energiboost i altea, spanien

 

1-6 November 2024

Följ med oss till vackra och solsäkra Altea!

När hösten går mot vinter, dagarna är möra och det är kallare – då behövs en riktig energiboost! Följ med oss på en inspirerande träningsresa till Spanien.

I hjärtat av Costa Blanca, omgiven av gnistrande Medelhavet och majestätiska bergen, ligger den charmiga staden Altea. Känd för sina pittoreska kullerstensgator och vitkalkade hus med blommor i fönstren, bjuder Altea på en genuin spansk atmosfär som få andra platser kan matcha.

Den berömda kyrkan Nuestra Señora del Consuelo, med sina blå kupoler och vackra kakelmosaiker, är en symbol för staden och en plats där du kan njuta av en enastående utsikt över landskapet.

Gyllene sandstränder och kristallklart vatten gör dem till perfekta platser för avkoppling och solbad. Under resan kommer du självklart ha tid att njuta av dessa vackra stränder, antingen för en lugn promenad längs vattenlinjen eller för avkoppling i solen efter ett träningspass.

Denna unika kombination av konst, kultur och naturlig skönhet gör Altea till den perfekta destinationen för en träningsresa. Vi kombinerar det fysiska välbefinnandet som träningen ger med den andliga och kulturella rikedomen som Altea har att erbjuda.

Dagarna är fyllda med härliga, inspirerande träningspass, vandringar, god mat, upplevelser, sol och bad. Vi bor på Hotel Cap Negret, som ligger precis på stranden med vacker utsikt över Medelhavet.

Se det här som ett sätt att kliva utanför boxen, att våga, att göra något för dig själv.
En möjlighet att testa på nya aktiviteter och träffa nya människor!

Resan passar dig som tycker om att vara aktiv, alla kan vara med och träningen anpassas efter din förmåga. Våra resor är precis som vår träning – det finns något för alla!

Exempel på en dag tillsammans
07:00 Morgonpromenad
08:00 Frukost
10:00 Vandring Sierra Bernia
15:00 Egentid
16:30 Träningspass på stranden
19:00 Middag

Vi erbjuder varierande träning och du väljer själv hur du lägger upp dina dagar. Vårt mål är att du efter våra dagar tillsammans kommer hem med ny energi, träningsglädje och inspiration!

Undrar du över något? Klicka här för att komma i kontakt med vår resebyrå.

VAD INGÅR?

  • Flyg Stockholm, Arlanda – Alicante ToR
  • Övernattning på Hotel Cap Negret
  • 5 frukostar
  • 4 middagar
  • Träningsprogram
  • Vandringar
  • Transfer till/från hotellet
  • Transfer till/från utflykter
  • Resan täcks av resegaranti via Kammarkollegiet 

Pris: från 11 480.-